Purrfect Pets

Purrfect Pets är en femhjulig slotmaskin från RTG där enormt söta hundar och katter spelar huvudrollerna. En av fördelarna med Purrfect Pets är den höga återbetalningsgraden: av varje hundralapp som matas in går 97 kronor tillbaka till spelarna i form av vinster, vilket är högre än för de flesta andra slotmaskiner – både online och offline.

Exempel på symboler som kan visa sig på hjulen är den lilla hunden i väskan, den söta katten i koppen, kattleksaken med pingla, det fina blå halsbandet, en flaska kattmjölk, en skål med hundmat och ett ben prytt med en rosett. Allt är ritat i en väldigt gullig stil som passar den som är ute efter en söt slot.

Det finns flera specialfunktioner hos Purrfect Pets som kan slå till när man minst anar det, inklusive inte bara en utan två stycken växande jackpottar. Detta ser till att hålla spänningen på topp under spelsessionerna.

En nackdel med Purrfect Pets är att utbetalningsschemat är ganska otydligt och det är lätt att bli förvirrad över vad som egentligen gäller. Här vore det bra om RTG kunde ta tag i saken och göra ett förtydligande, så att spelarna inte behövde fundera på hur anvisningarna ska tolkas.

purrfect pets

Grundläggande info

Purrfect Pet har 5 hjul och 25 spellinjer.

Vildsymbol med katt

Katten i en röd ram är en vildsymbol i det här spelet, och kan ersätta vilken vanlig symbol som helst, däremot ersätter hon inte hunden i den blå ramen.

Doggy Dollar gratissnurr med 2x-vinstmultiplikator

Hunden i en blå ram är en spridningssymbol i det här spelet, och om du får minst tre av dessa symboler – var som helst på hjulen – så startar free spins rundan Doggy Dollars Feature. Du får 10 free spins, och alla myntvinster under dessa free spin dubblas.

Under free spins fungerar spridningssymbolen annorlunda än i grundspelet – den gäller nämligen som en vildsymbol under free spins. Vanliga spridningsvinster betalas ut innan spridningssymbolen börjar räknas som en vildsymbol, så man kan både ha kakan och äta den.

  • Om du får minst tre spridningssymboler i form av hundar under ett gratissnurr belönas du med ytterligare 10 gratissnurr.
  • Om du får minst tre spridningssymboler i form av katter under ett gratissnurr belönas du med ytterligare 10 gratissnurr.

Jackpottarna Major och Minor

Det finns två växande jackpottar kopplade till det här spelet: Major och Minor.

Växande jackpottar kan vinnas slumpmässigt vid slutet av en spelrunda. Det är alltså inte någon särskild symbolkombination som är kopplad till någon av de växande jackpottarna.

Av den totala återbetalningsgraden för den här slotten är inte mer än 1.5 procentenheter kopplade till de växande jackpottarna, så väldigt mycket betalas ut i form av reguljära vinster vilket kan vara bra att veta.

Hastighet

Om du trycker på ”speed” kan du justera hur snabbt spelet ska gå.

Finns det autoplay?

Ja, den här slotten erbjuder autoplay.

Går det att spela i mobilen?

Ja, Purrfect Pets går att spela både på vanlig dator, på smartphone och på surfplatta.

purrfect pets slot

När hade Purrfect Pets premiär?

Purrfect Pets lanserades i maj 2017.